Vi udvider RFID-engagement gennem opkøb

/, RFID/Vi udvider RFID-engagement gennem opkøb

Kar-Mil A/S med beliggenhed i Herfølge har været inde i en rivende udvikling på RFID-området, og virksomheden styrker nu sin position yderligere med opkøbet af ID-Consult, der især har beskæftiget sig med RFID-tags til produktidentifikation i danske industrivirksomheder samt med adgangskontrol baseret på fingeraftrykslæsere og RFID.

– Radio Frequency Identification eller bare RFID er fremtiden! Vi har igennem mange år arbejdet intenst med stregkodeløsninger og sideløbende set betydningen af også at kunne levere tags til RFID-baserede løsninger, og der er slet ingen tvivl om, at RFID nu for alvor er kommet i gang, og at flere og flere opgaver med fordel kan løses med denne teknologi, fastslår direktør Keith Bothmann, Kar-Mil A/S, der pr. 1. maj har overtaget RFID-specialisten ID-Consult.

ID-Consult udbyder komplette totalløsninger eller specifikke delløsninger inden for automatisk dataopsamling og automation, og virksomheden har været medspiller i et utal af industriopgaver, hvor der i Danmark er blevet implementeret RFID. Virksomheden står som leverandør af RFID-tags og -antenner til blandt andet animalsk fødevareindustri, vaskeribranchen, samt en lang række industrivirksomheder etc.

Vil være et ”Full Supply House” på RFID

For Kar-Mils direktør er købet af ID-Consult derfor også først og fremmest et ønske om at udvidesortimentet med tilhørende teknologier og komponenter inden for RFID-teknologien.

– Vi supplerer vores sortiment og kompetencer, således at vi kan fremstå som et ”Full Supply House” inden for RFID-teknologi og dermed kan henvende os til en endnu bredere kundegruppe, siger han.

– Et godt eksempel på, hvordan teknologierne i dag er vokset sammen, er biometriske kontrolenheder, hvor et fingeraftryk er lagt ind i et almindeligt adgangskort eller en almindelig prisetiket der samtidig er en RFID-tag. Udviklingen står ikke stille, og vi må være foran, forklarer Keith Bothmann.

Som eksempel på, at der hele tiden findes nye anvendelsesområder for RFID, fremhæver han også, at Kar-Mil netop er blevet valgt til at levere RFID-udstyr til et større hospital i Aarhus.

– Her ønsker man at kunne finde og spore både personale og materiel, og det er et meget spændende projekt, som vil få stor betydning for brugen af automatisk datafangst i sundhedsvæsnet, siger Keith Bothmann, der gennem en årrække var formand for den globale AIM-organisation (Automatic Identification Manufacturers).

Den personlige knowhow følger med

– Overtagelsen af ID-Consult var et naturligt skridt, da muligheden bød sig. Vi glæder os meget over tilkøbet samt over at virksomhedens grundlægger flytter med, så vi fortsat kan trække på hans store viden, knowhow og forbindelser, understreger Kar-Mils direktør.

ID-Consult blev grundlagt af Lasse Kjøge i 2003, og han er også tilfreds med salget af virksomheden til Kar-Mil A/S, hvor han altså selv fortsætter som konsulent. – Efter at være fyldt 65 har jeg nået en alder, hvor jeg skal give stafetten til nogen, der er i stand til bringe den videre i samme ånd som jeg selv har løbet med den, siger Lasse Kjøge, som vil varetage kontakten med sine gamle kunder i den første tid.

Kar-Mil A/S, som er etableret i 1977 har igennem en årrække udvidet deres program på RFID-området og er i dag Danmarks førende på RFID-tags til alle typer opgaver. Virksomheden udbyder derudover et meget omfattende sortiment til mere traditionel mærkning – med etiketter, varmeprægefolier, thermotransfer folier etc.

iron

Kar-Mil udbyder RFID-tags i mange forskellige materialer til lige så mange anvendelsesområder. På billedet en RFID IronTag, der er beregnet til brug på metaloverflader og i hårde industrimiljøer. Tag’en er vandtæt, modstandsdygtig over for kemikalier, vibrationer, store temperaturudsving og – som det fremgår – åben ild. Foto: Kar-Mil A/S

For yderligere oplysninger, kontakt venligst direktør Keith Bothmann på telefon 5621 3020 eller mail: kb@kar-mil.dk

2017-05-23T20:11:05+00:00