KAR-MIL er ydermere forhandler af diverse eksklusive emballager indlæg såsom puder til f.eks. chokoladeæsker – og formstøbte plastindlæg.

I samarbejde med danske emballageproducenter og trykkerier kan KAR-MIL således levere den totale emballage.

Hvis dit produkt skal sikres eller præsenteres i din brugerdefinerede boks, kan KAR-MIL  fremstille tilpassede indsatser til at gøre arbejdet. Du kan have brugerdefinerede indsatser lavet af spånplader, bølgepapboard, vinyl, skum, og vakuumformet plast. Det materiale, som vi bruger til at fremstille dine brugerdefinerede emballage afhænger af, hvad dit produkt er, og mængden af ​​din ordre.

Det er en helt ny udfordring hver gang, der skal udvikles en ny emballage, og en derfor ekstra spændende opgave at løse i tæt samarbejde med kunden og de mange specialiserede leverandører.

 

 

Vakumformede indsatser

For større ordrer, er vakuumformede tilpassede emballager den rette løsning. Vakuumformet emballager levere uovertruffen beskyttelse og vil gøre din pakke mere præsentabel. Mange farver og kvaliteter af plast er tilgængelige. Vi kan endda give vakuumformede indsatser, der matcher PMS farver.

 

1678