Vi forhandler og fremstiller folier til industrien, ttr folier og prægefolier.  Vi tilbyder også en bred vifte af tilpassede tjenester og ekspert teknisk support til alle dine varmestemplingsbehov. Dette omfatter design overvejelser for folie stempling og udskrivning.

TTR Folier

KAR-MIL A/S er distributør af Intermec by Honeywell´s folieprodukter og kan derudover tilbyde termotransferfolier fra bl.a. Armor, Calor, Sony, Kurz og Zebra. Folierne kan leveres i mange farver og til mange forskellige underlag. Typiske anvendelsesområder er i den fødevareproducerende og farmaceutiske industri.

Prægefolier

Vi leverer varmeprægefolier i mange farver til bla. fødevareproducerende, farmaceutisk og grafisk industri.

Varmeprægefolie er en såkaldt analog eller manuel printproces. Den foregår ved at man har en metalkliche med de dataer man ønsker påtryk. Klicheen varmes op og presses imod prægefolien, der afsætter smeltet farvestof på underlaget som skal mærkes. Denne printmetode er egnet til dekor og mere statiske oplysninger, der er ens for hele kørslen, som f.eks. batchnummer eller udløbsdato.

Thermotransferprint er en digital printproces, idet den styres fra en computer. Her programmerer man i et program hvilke felter, der skal være varme under glasbelægningen i printhovedet, og derved hvor farven smeltes ned i underlaget. På denne måde danner man billeder, grafik, stregkoder og tekst. Denne printmetode er velegnet til variable, real-time data såsom klokkeslæt og fortløbende nummerering.