Bøjelig ultrahøjfrekvent RFID-tags, der kan monteres hvor som helst og som sikrer stor læseafstand og holdbarhed under barske betingelser

SlimFlex RFID-tags er blandt de mest avancerede allround UHF-tags til rådighed på markedet. Den unikke indkapsling i termoplastisk elastomer, som også anvendes verden over til at fremstille rør og slanger til biler, holder til gentagne bøjninger eller vridninger, samtidig med at den på fremragende vis beskytter den indlejrede elektronik, selv under barske forhold.

Disse tags er i overensstemmelse med EPC global certificeret UHF Class 1 Gen 2 læsere og moduler, og kan anvendes over hele verden.

SlimFlex tags er vandtætte og modstandsdygtige over for aggressive væsker. De kan leveres i brugerdefineret farver og kan forsynes med prægede eller lasermærkede budskaber.

Og de fås i tre konfigurationer: Standard SlimFlex tag, der limes eller skrues fast. SlimFlex Vaskeri tag, der er patentanmeldt, og som tåler kemisk eksponering og høje temperaturer i forbindelse ved kommercielle vaske-, tørre- og presseprocesser. Den kan sys ind i sømmen  på tøj eller sengetøj. Og endelig SlimFlex Square tag, der er den største udgave og som leverer læseafstande op til 8 m.

Nøglefunktioner:

  • Fleksibilitet – gentagne bøjninger påvirker ikke funktionen og gør det muligt at montere sikkert på afrundede eller uregelmæssige overflader.
  • Høj holdbarhed – modstandsdygtig over for udendørs elementer, aggressive væsker, bøjninger og vrid.
  • Forbedret driftssikkerhed – læse-skrive op til 8 m ved montering på plast eller træ.
  • Bredbånds UHF – fungerer i hele verden, herunder Europa, USA og Japan.

Specifikationer – se datablad her (på engelsk)